Dockkläder

Jag försökte mig på att sy dockkläder till en tjej som fyllde år. Jag hade fel mått på dockan så det blir till förstora mönstret en storlek, men det verkar som om de blev uppskattade i alla fall eftersom dockan har kläderna på sig trots att byxorna slutar mitt på vaden.Tidigar had detta set med tunika och tights beställts av samma tjej, så nu kan hon och dockan matcha varandra.Lyckad marknadDet blev en lyckad marknadsdag förra helgen. Det var skönt att stå i en bod där man kunde ha ett värme element för kallt var det. Jag sålde bra framför allt av mössor, haklappar och förkläden.Många mössor blev sydda inför marknaden, och några av dem finns kvar om någon är intresserad.

Julmarknad

Jag har mot bättre vetande anmält mig till en jul marknad på Dockplatsen i Malmö på söndag. Jag hade ju egentligen inte tänkt vara med på någon marknad i år eftersom jag har varit så fruktansvärt trött under hösten och bara precis sytt för husbehov och de beställningar som har kommit in utan att jag har lagt ner någon energi på marknadsföring.

Men när tillfället dök upp så kändes det ände som att det skulle vara roligt och en del energi har ju faktiskt börjat återvända. Problemet är bara att hösten oproduktiva period har tärt på mitt lager av ärdiga saker så just nu arbetar maskinerna för högtryck och det har inte blivit så mycket uppdaterat i bloggen.

Detta blit ett bildlöst inlägg, bilder kommer så fort jag har tid att fotografera.

Det kanske också är dags att jag avslöjar anledningen till att jag har varit så fruktansvärt trött på sistone. Om ungefär fyra månader kommer två barn att bli tre här hemma.

Kom gärna och hälsa på på Dockan på söndag (7/12) 12-19.

RSS 2.0