Nya tygprover

Det har dykt upp ett brev med en massa tygprover i brevlådan. En beställning har också blivit gjord nu, det var inte lätt att välja bland alla dessa härliga färger och ränder.

image18

Det har blivit fler barnvagnsdynor också av den biten skumgummi som blev över från den första. En bild på en i läckra oranga färgtoner, den känns ganska vårlik tycker jag. Nästa projekt är en väska som matcha att hänga på vagnen.

image19

Fortfarande ingen overlock

Min overlock har fortfarande inte kommit hem, så nu har det blivit ett helt gäng haklappar. Lillebror vill fortfarand inte posera för kameran så det fick bli en platt bild på dessa.

image14

En väska har det också hunnit bli.Här är även bilder på ett par stycken som jag har gjort tidigare.

   

Bäddset

Overlockmaskinen var hemma igen, men den fungerade tyvär inte så länge. Nu är den inlämnad på service igen. Jag hann iallafall arbeta undan ett par beställningar på bäddset och göra ytterligare några till försäljning.En omgång med ett retromönstrat tyg i brunt och rosa......och några som även passar till killar.

Bäddset till vagn/vagga är ca 70x80 cm med örngott 28x35 cm, till spjälsäng är måtten 115x130 cm och 35x55 cm.

Barnvagnsdyna

image7

Min overlockmaskin har börjat bete sig underligt så den har fått åka in på service. I väntan på att den skall återkomma i brukbart skick har jag letat projekt där den inte behövs. En sittdyna till barnvagnen (vars material har legat och väntat länge) har kommit till världen idag tackvare detta.

Jag är nöjd själv, så det kommer säkert fler till försäljning också.

Matchande byxor och mössaHär är bilder på vad jag haf färdigställt idag. Både byxorna och mössan är sydda i en brun strechmanchester som är underbart mjuk. Eftersom storebror tycker väldigt mycket om att läsa i sin dinosauriebok kom jag på det här motivet när vi satt och läste. Det var från början tänkt som ett tryck, men det fungerade ju som ett broderi också.

Jag har dessutom hunnit lägga upp båda två på tradera redan. Hoppas att det är någon som tycker om dem.

Välkommen till min nya blogg!

Nytt år och ny blogg. Eftersom efterfrågan har varit stor på bilder av de produkter som vi har producerat så börjar jag med att lägga upp lite bilder.

Två bilder från den tiden då lillebror fortfarande var en villig modell (så är inte fallet just nu). Han har body med en uggla som är tryckt med screentryck på båda bilderna och två olika modeller på byxor, ett par mjuka velourbyxor och ett par lite tuffare i bomullstwill.
418666-2418666-1

Och en bild på storebrors efterlängtade riddardräkt. Det är tur att den är tvättbar eftersom han bosatte sig i den när han fick den.
image4

RSS 2.0