Lika som bär

Fick önskemål om denna tunika och byxor i dessa rosa tyger.Som en lite extra överraskning sydde jag dit Hello Kitty på ena benet och detta blev tydligen väldigt uppskattat.

Mamman ville ha matchande kläder, (utan Hello Kitty)Detta är inte den första föräldra/barn matchning som jag har visat, och här ligger fler färdig som väntar på att komma upp i bloggen. På något sätt så är det något som lockar med att göra dessa matchningar.

Dockvagn

Lillbus gillar dockvagnar och vi har ganska länge letat efter en som har en rimlig prislapp och ändå inte är alltför rosa eller lila med fjärilar på.

Hemma hos en kompis hittade han en välanvänd parplysulky med tyget som hade varit sits hängades på en ensam tråd, solblekt och ganska trasigt. Den har blå hand tag, blå hjul och tyget va blått med nallar.

När vi hörde att vagnen var på väg till tippen så lade vi beslag på den.Några dagar senare såg den ut så här. Lillbus valde själv tyg. Valet var inte helt oväntat eftersom han har frågar efter att få något i det  här tyget varje gång han fått syn på det ett bra tag nu.

Jag glömde tyvär att ta en före bild, men jag tror att de flesta vet hur de här vagnarna ser ut.

Vuxen luva

Fick en beställning på en likadan tröja som maken, fast med urkos kontrast istället för hans röda.
Det känns som fel säsong för denna nu när man sitter i värmen, men den både beställdes och leverades tidigare i våras.

RSS 2.0