Marknad 4/7 och maskeradkläder

Nu är det dags att stå på marknad igen. 4/7 är det mölledagen på Kronetorps mölla i Burlöv utanför Malmö. Jag har inte medverkat där tidigare, men jag har fått hör att det brukar vara en trevlig dag med ganska många olika jippon på området. Är det någon som har vägarna förbi så kom gärna och säg hej.

För att det inte skall bli ett helt bildlöst inlägg kan jag passa på att visa lite maskerad kläder som inte har hunnits med i bloggen tidigare.Wilhelm älskar Smurfarna och fick en smurfdräkt förra hösten.Valdemar var bjuden på häxkalas och ville vara Harry Potter. Han fick en svart mantel fodrad med grå krossa velour.Jag tror att Yoda har visats här tidigare, men det är en storfavorit här hemma.

Jag syr...

...men så mycket tid att skriva om det har det inte blivit. Framtiden får utvisa hur det blir med bloggen i fortsättningen. Är det någon som är intresserad av att läsa om mitt pyssel och knåp?

Jag var med på två olika marknader förra helgen, men som vanligt glömdes kameran hemma. En bild fanns med i lokaltidning så den har jag lånat.Den sena ankomsten av sommar värme gjorde att jag sålde väldigt många mössor, även om det var sista helgen i maj när efterfågan på solhattar i vanliga fall har övertaget.

Jag återkommer och visar vad jag har pysslat med under våren så fort tid finns.


RSS 2.0