Jeans och shorts

Här är en bild på spaidemanshortsen och de senaste leansen på killarna. Shortsen sitterbra, men jeansen blev lite lösa i midjan så det blir till att sprätta upp ett hål och toppa in resår. Jag borde vid det här laget ha lärt mig att denna mudd är ganska lös och egentligen inte passar att använda i midjan, men de klara härliga färgerna som den finns i lockar. Mudden från stoff&stil fungerar mycket bättre, men den är mycket dovare och mildare i färgerna och det finns ingen som är riktigt limegrön.Kommentarer
Postat av: ottopippi

Vad fina de blev på!!!! Och så urgulliga killar!! Har själv haft samma problem med muddväv som varit för lös... Man tar samma mått som alltid och tänker inte riktigt på att mudd inte alltid är mudd (om du förstår vad jag menar :-)). Men att sätta i en bred resår går ju det med förstås!

Tusen tack för ditt SUPERTIPS om att sy sig igenom trådbytet på overlocken!!!!! Måste verkligen prövas!! Tillåter maskinen detta måste det ju vara det absolut smidigaste sättet att byta trådar på ju!!! Hur gör du då? Har du vanlig trådspänning på eller nollar du dem????

Kram!

2008-07-01 @ 13:47:28
Postat av: ottopippi

Tack igen Totaja! Skall pröva vid nästa trådbyte :-)

2008-07-01 @ 21:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0