Star Wars kalas

Som jag har skrivit tidigare så är det många kalas i mars och vi hade även 5-års kalas för storebror här hemma. Han valde Star Wars tema, vilket jag tyckte var jättesvårt eftersom jag inte kan någonting om det och inte har sett filmerna.

Han ville i alla fall vara utklädd till Yoda och att det skulle vara en Yoda-tårta. Efter att ha sökt lite bilder på nätet och rådfrågat och fått hjälp med ansiktsdragen av maken som är betydligt mer insatt i ämnet än vad jag är så blev resultatet av tårtan detta:


Efter en del disskutioner kring klädsel så förstog jag att många av figurerna har bruna eller svarta kåpor, vilket passade alldeles utmärkt eftersom planen var att hålla kalaset utomhus och det är lätt att ha en rymlig kåpa utanpå ytterkläderna så lillebror och storebror fick varsin.

Kåporna är sydda i ett rea tyg (15 kr/m), som blev ganska strävt och säckvävsliknande efter tvätt, från den lokala tygaffären där det annars inte brukar finnas någonting. Storebror , som ville vara Yoda, Fick dessutom en grön mössa med öron.Tyvär så hanns det inte med att fotografera under kalaset, men storebror var då grönmålad i ansiktet och lillebror var svart med röda blixtar (jag har ingen aning om vad den figuren heter). Det var otroligt söta och hade jätteroligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0